Doğrudan Yabancı Yatırımlarda Yabancı Uyruklu Personel İstihdamı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Doğrudan Yabancı Yatırımlarda Yabancı Uyruklu Personel İstihdamı

Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu (YOİKK) İstihdam Teknik Komitesi’nin, 2011-2012 dönemi Eylem Planının 3. maddesi olan, “Yabancılara çalışma izni verilmesi sürecinin ve kriterlerinin gözden geçirilerek iyileştirilmesi” ile ilgili olarak oluşturulmuş Çalışma Grubunun gerçekleştirdiği toplantıda, “Doğrudan Yabancı Yatırımlarda Yabancı Uyruklu Personel İstihdamı Hakkında Yönetmelik”te değişiklik yapılmasına yönelik çalışma yapılmasına karar verilmiş olup, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bu karar uyarınca kurum ve kuruluşlardan konuya ilişkin görüşleri talep etmektedir.

Bu çerçevede, Doğrudan Yabancı Yatırımlarda Yabancı Uyruklu Personel İstihdamı Hakkında Yönetmelik ile ilgili görüşlerinizin 20.04.2012 tarihi mesai bitimine kadar Odamıza gönderilmesini rica ederiz.