* Doula/Kamerun İş Adamları Heyeti Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Doula/Kamerun İş Adamları Heyeti Hk.

Sayın Üyemiz,

Türk Hava Yolları'nın Kamerun'un en büyük şehri Doula'ya yeni hat açtığı ve uçuşlara başlamıştır. Bu vesileyle THY ile yapılan protokol çerçevesinde azami 40 işadamımız ile birlikte 17-20 Haziran 2013 tarihleri arasında Doula'ya yönelik işadamları heyeti gerçekleştirilecektir.

İşadamları heyetine; inşaat malzemeleri ( Demir-çelik, çimento, fayans, seramik, sıhhi tesisat), kablo, plastik malzemeler, mobilya, makine (gıda işleme, meyve sulan vs başta olmak üzere), ocak, fırın ve beyaz eşya, otomotiv ve yan sanayi, tarım ekipmanları, gübre ve tarım ilaçlan, gıda (hububat, makarna, şekerleme, un, maya, meyve suları), kâğıt ürünleri, sabun, deterjan ve kozmetik ürünleri, çocuk bezi, peçete, tekstil, konfeksiyon sektöründe faaliyet gösteren uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmaların katılımlarında fayda görülecektir.

Söz konusu toplantıya katılmak isteyen firmalar  www.tim.org.tr 'de yer alan başvuru formunu eksiksiz doldurarak, en geç 31 Mayıs 2013 Cuma günü mesai bitimine kadar gizemdizdaroglu@tim.org.tr e-posta adresine göndermeleri; organizasyon kapsamındaki uçak bileti, ikili görüşmeler ve transfer giderlerinin karşılanmasını teminen firmaların, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Vakıfbank Şirinevler Şubesi (IBAN no: TR93 0001 5001 5804 8000 9634 35), Swift kodu: TVBATR2A Avro Hesabı'na 800.- Avro avans (katılımcının iptal etmesi durumunda iadesiz) ödeme yapmaları ve ilgili banka dekontunu erkanbayram@tim.or.tr e-posta adresine iletmeleri gerekmektedir.