* Dünya Türk İş Konseyi / Kurultay - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Dünya Türk İş Konseyi / Kurultay

Sayın Üyemiz,

TOBB`dan alınan bir yazıda, Dünya Türk İş Konseyi (DTİK)’nin en önemli faaliyetlerinden biri olan Kurultayın, bu yıl,  18-19 Kasım 2011 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı`nda, Ekonomi Bakanlığı ve Dış Ekonomik ilişkiler Kurulu (DEİK)’nun ev sahipliğinde gerçekleştirileceği bildirilmiştir.

Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile onurlandıracakları Dünya Türk Girişimciler Kurultayı’nda, Bakanlar Kurulu’nun değerli üyelerinin katılımıyla gerçekleşecek “İnteraktif Oturum” ve “Bölgesel Oturumlar” düzenlenecektir. Yurt dışında yerleşik Türk girişimcilerinin karşılaştığı sorunlar uzmanlar, gazeteciler, öğretim görevlileri ve tecrübeli girişimcilerle tartışılacak ve soru cevap şeklinde paneller gerçekleştirilecektir.

Diğer taraftan ‘Değişen dünyada Yükselen Türkiye’ sloganıyla gerçekleştirilecek KURULTAY’ın ‘ikili iş görüşmeleri’ bölümünde dünyanın dört bir yanından katılan girişimcilerimiz ile bayilik vermek isteyen firmaları bir araya getirerek Türk iş dünyası adına etkili bir iletişim ağı oluşturulması öngörülmektedir. Bayilik vermek isteyen firmaların Birliğimiz Oda ve Borsalar Daire  Başkanı Fatih Soysal (Tel:0312 218 24 60, 0532 612 70 62  E-mail: fatih.soysal@tobb.org.tr ) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Kurultaya katılım başvuruları www.dtik.org.tr adresinden yapılmakta olup, son başvuru tarihi 10 Kasım 2011’dir.