DUYGUSAL ZEKAYI ARTTIRMA TEKNİKLERİ EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Yer: FTSO Likya Salonu
Saat: 09.30 - 17.30
Katılım Payı: 50 TL

Günümüz iş dünyasında kişilerin başarısında analitik zekadan daha önemli bir rol oynadığı son yapılan araştırmaların sonuçları ile ispatlanmış olan Duygusal Zeka kavramının işlendiği bu eğitimde, katılımcıların kendilerini tanıma ve duygularının farkına varıp onları kontrol etmede duygusal zekalarını nasıl kullanıp, geliştirecekleri aktarılacaktır.

EĞİTİM İÇERİĞİ:

*Duygu nedir? Duygular neye yarar?

*Duygusal zeka nedir?

*IQ mu, EQ mu?

*Duygusal zekanın 5 unsuru ?

*Duyguları idare edebilme

*Öz bilinç

*Motivasyon

*Empati

*Sosyal beceriler

*İş yaşamında duygusal zeka

*Yöneticiler için duygusal zekayı etkin kullanma

*Olumsuz duygularla nasıl başa çıkarsınız?

*İletişim becerilerinizi geliştirmek

*Bir geribildirim sistemi oluşturun

*Sürekli olarak zihinsel prova yapmak

*Misyon-vizyon ve hedef belirlemek

*Güvene dayalı ilişkiler ağı geliştirmek

*Astları yönetirken duygusal zekanızda nasıl yararlanırsınız?

*Öfke kontrolünde duygusal zeka ve özdenetimin önemi

*Stres ve öfkenizi özdenetim farkındalığı ile yönetmenin yolları

EĞİTMEN: NEBİ ACAR

Lonca Eğitim Enstitüsü kurucu ortaklarından olan Nebi Acar, Marmara Üniversitesi “Eğitim Fakültesi” ve Anadolu Üniversitesi “İşletme” bölümlerini bitirdi. Acar, farklı sektörlerde edindiği çalışma ve yöneticilik deneyiminin ardından, elde ettiği birikim ve tecrübeyi kurumların ve bireylerin gelişimine katkı yapmakta kullanmak amacıyla eğitim sektörüne geçiş yaptı.

Seminer, eğitim ve danışmalık çalışmaları ile bugüne kadar birçok sektörden farklı kurumlara ve bu kurumlarda görev yapan 20.000’nin üzerinde insana ulaştı. Kurumlarda ortak bir davranış ve kurum kültürünün oluşturulması için özel eğitim ve gelişim projeleri hazırlayıp, yürütmektedir. Nebi Acar’ın danışmanlık verip, eğitim programları yürüttüğü bir otel grubu 2013 ve 2014 yıllarında üst üste, Dünya çapında müşteri yorumları ve puanlaması ile belirlenen “Dünya’nın En İyi Lüks Aile Oteli” ve “Dünya’nın En İyi Resort Oteli” ödüllerini almıştır. Acar, Özellikle liderlik, duygusal zeka, iletişim gibi hem iş hem de özel yaşamda önemli rol oynayan konularda eğitim ve seminerler vermektedir.

Eğitim Başvuruları Hakkında;

-Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından belirlenmektedir.

-Eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilmektedir.

-Eğitimlerimize FTSO üyeleri ve üye çalışanları başta olmak üzere tüm fethiye halkı yararlanabilmektedir.

-Eğitimlerimizde kontenjanımız sınırlı olup, 20 kişi altında başvuru alan eğitimlerimiz Yönetim Kurulu Kararı ile iptal edilmektedir.

-Söz konusu eğitimlere FTSO üyesi olan aynı işletmeden 4-6 kişi arasında katılımcı olması halinde katılımcı başına %10 indirim, 7-10 kişi katılımcı olması halinde katılımcı başına %15 indirim uygulanmaktadır.

-Eğitimlere katılmak isteyenlerin katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgilerini belirterek telefon veya mail yolu ile ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

İletişim Bilgileri;

Deren KARASU Kalite ve Eğitim Birimi