* E- İç Ticaret ve Dış Ticaret Kursu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* E- İç Ticaret ve Dış Ticaret Kursu

E- İÇ VE DIŞ TİCARET KURSU

1 EKİM 2011 CUMARTESİ GÜNÜ GÖCEK’TE BAŞLIYOR!

KURS KAYITLARI İÇİN:

UNUR UGAN: 0532 470 01 24

KÜRŞAT GÜÇLÜ: 0505 581 20 03

AYRINTILI BİLGİ İÇİN:

DERYA ÇAKIR: 0507 437 42 83  / 0212 296 90 48

EĞİTİM PROGRAMINA KATILIM KOŞULLARI:

Ticaret deneyimi koşulu aranmamakta, şuanda mevcut işinizde çalışırken de bu eğitimi alabilir kariyerinizde fark yaratabilirsiniz. Çalışmıyor olabilirsiniz, yeterli düzeyde yabancı dil bilginiz olmayabilir, kendi şirketini kurmak isteyen, içinde iyi bir yerde uzman olma isteği olan herkes katılabilir.