E-TİCARET SERTİFİKA PROGRAMI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

E-TİCARET SERTİFİKA PROGRAMI

E- TİCARET VE İNTERNET REKLAMCILIĞI SERTİFİKA PROGRAMI

Eğitim Tarihi: 5-11 Mart 2018 (09:30 – 17:30) (60 saat)

Eğitmen: OKAN DEDEOĞLU

4. Analytics Takibi Ve Yeni Strateji Oluşturma

• E-Ticaret Entegrasyonları

1. Pazar Yeri Entegrasyonları Ve Çalışma Prensipleri

(N11, Hepsiburada, Sahibinden, Gittigidiyor Vb.)

• Facebook Ve Instagram Reklamcılığı

1. Facebook Ve Instagram Kampanya Modelleri

2. Facebook Ve Instagram Detaylı Hedef Kitle Analizi

3. Facebook Ve Instagram Bütçelendirme

4. Facebook Ve Instagram Reklam Modelleri

5. Facebook Ve Instagram Reklam Sonuçları Analizi

6. Facebook Etkili Reklam Stratejileri

• Twitter Reklamcılığı

1. Twitter Kampanya Modelleri

2. Twitter Hedef Kitle Analizi

3. Twitter Bütçelendirme

EĞİTMENLERİN ÖZGEÇMİŞLERİ

OKAN DEDEOĞLU

• Lisans eğitimini 1994 İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Mühendisliği olarak yaptı.
  • Yüksek Lisans eğitimini 1998 Dokuz Eylül Üniversitesi, İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi, Pazarlama bölümünde tamamladı.
  • 1993-1994 Mina Trading A.G. İsviçre’de Genel Koordinatörlüğü yaptı.
  • Toptan gıda satışı ve dağıtımı alanlarında koordinasyon ve pazarlama analizleri hazırladı.
  • Tüm İsviçre’ye yayılan satış ağı kurdu.
  • 1994-1999 Eltutanlar Ltd. Şti. İzmir’de Genel Müdürlük yaptı. Beyaz eşya ve mobilya satış mağazalar zincirinde koordinasyon dağıtım satış ve pazarlama araştırmalarını yaptı.
  • Mağaza sayısı iki olan şirketin mağaza sayısını on ikiye çıkarttı.
  • 1999 İzmir'de Dedeoğlu Bilgi İşlem Ltd. Şti’ yi kurdu. Halen bu şirketin genel müdürlüğünü yapmaktadır.
  • Ulusal ve Uluslararası birçok ödül aldı ve birçok uluslararası proje yönetti. Sektöre birçok özgün marka kattı.
  • İzmir Ticaret Odası Bilgisayar Komitesi Üyeliği, TBD-İzmir Genel Kurul Delegesi, Disiplin Kurulu Başkanı
  • Ebilsad Başkan Yardımcılığı, Bilişim Hukuku Kurultayı Yürütme Kurulu Üyesi
  • İnternet Kurulu Danışmanlığı (BTK) yaptı.

METEHAN KARATAŞ

• Resmi kariyerine 2015 yılında Türkiye’nin yarı akademik, tam bilişim profesyoneli üye profili ile saygın Sivil Toplum hareketlerinden olan Türkiye Bilişim Derneği’nde (TBD) başladı.
  • TBD’nin 46 yıllık tarihinde en genç yönetim kurulu üyesi unvanına sahip olan Karataş, Ege Bölgesi’nin de genç bilişimciler çalışma grubuna da temsilcilik yapıyor.Girişimcilik ve inovasyon konularında birçok proje sahibi olan Metehan Karataş, genç girişimcilere gönüllü danışmanlık vermektedir.
  • Blogger ve Sosyal medya danışmanlığı ile sektörde tanınmaktadır.
  • Türkiye'de İnternet ve Teknoloji alanında 2017 birinci, ikinci, üçüncü ve son çeyrekte en etkili 100 kişi arasındadır.(25'nci)
  • Kamu Bilişim Yöneticileri, Bilişim Kurultayı, Genç Beyinler Yeni Fikirler gibi birçok marka etkinliğin danışma kurulundadır.
  • Türkiye'de faaliyet gösteren yüzlerce KOBİLERİN dijitalleşmesi sürecinde eğitim ve profesyonel danışmanlık vermiştir.
  • Halen YENİ GELECEK MEDYA bünyesinde stratejist ve iş geliştirme uzmanı olarak çalışmalarına devam etmektedir.
  • Ege Üniversitesi’nde İstatistik, İstanbul Üniversitesi Sosyoloji bölümlerinde öğrenimine devam etmektedir.

EKREM KUTSAL

• Celal Bayar Üniversitesi Bilgisayar Teknolojileri ve Programla bölümünden 2006 yılında mezun oldu.
  • Türkiye’nin önde gelen çeşitli kategorilerde birçok içerik sitesinde yazılım destek, site yöneticiliği, editörlük, sosyal kanal yöneticiliği, reklam yönetimi gibi pozisyonlarda görev aldı.
  • Türkmen Ltd. Şti. firmasının uluslararası gerçekleştirmiş olduğu ticari faaliyetlerde yazılım ve dijital pazarlama süreçlerinin yönetilmesi konusunda görev aldı.
  • 2010 yılında Dedeoğlu Bilgi İşlem Ltd.Şti firmasında yazılım sektöründe satış ve pazarlama konusunda görev aldı. Aynı firmada 2012 yılında Ege ve Akdeniz Bölge Bayi Yönetimi pozisyonunda görevine devam etti.
  • Şu an Dedeoğlu Bilgi İşlem Ltd.Şti firmasının 3 ayrı sektörde (Teknoloji Tamir Ofisi, E-Dönüşüm Süreçleri, Dijital Pazarlama ve Reklam Yönetimi) verdiği hizmetlerde çalışmakta olup, şirket müdürü pozisyonunda aktif iş hayatına devam etmektedir.
  • Facebook Kurumsal Sayfa Yönetimi, Adwords Reklamcılığı, İnternet Reklamcılığı konusunda eğitim ve danışmanlık hizmeti vermeye devam etmektedir.
  • Yazılımcı kimliği ile web tasarımı ve yazılımı konusunda birçok kurumsal firmaya destek vermektedir.
  • Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı içinde 8-15 yaş arasında ki çocuklara bilişimi sevdirmek ve öğretmek adına gönüllü faaliyetlerini sürdürmektedir.

Eğitim Başvuruları Hakkında;

- Eğitim katılımcı sayısı ve eğitim tarih değişiklikleri Odamız tarafından belirlenmektedir.

- Eğitimlerimiz ile ilgili tüm güncel bilgiler ve detaylar www.fto.org.tr internet adresindeki etkinlik takviminde bulunmaktadır.

- Eğitim sonunda katılımcılara “Katılım Belgesi” verilmektedir.

- Eğitimlerimize FTSO üyeleri ve üye çalışanları başta olmak üzere tüm fethiye halkı yararlanabilmektedir.

- Eğitimlerimizde kontenjanımız sınırlı olup, 20 kişi altında başvuru alan eğitimlerimiz Yönetim Kurulu Kararı ile iptal edilmektedir.

- Söz konusu eğitimlere FTSO üyesi olan aynı işletmeden  4-6 kişi arasında katılımcı olması halinde katılımcı başına %10 indirim, 7-10 kişi katılımcı olması halinde katılımcı başına %15 indirim uygulanmaktadır.

- Eğitimlere katılmak isteyenlerin katılımcı adı, firma unvanı ve iletişim bilgilerini belirterek telefon veya mail yolu ile ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Eğitimlere başvuru için;

Aslı Pınar TAŞKIN