*EDUCASHOW EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ VE OKUL EKİPMANLARI FUARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*EDUCASHOW EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ VE OKUL EKİPMANLARI FUARI

Eğitim Sektöründeki Üyelerimize Duyuru;

EDUCASHOW EĞİTİM TEKNOLOJİLERİ VE OKUL EKİPMANLARI FUARI

30-31 MART/ 01-02 NİSAN 2017

EducashowEğitim Teknolojileri Ve Okul Ekipmanları Fuarı30 -31 Mart 2017 / 01 - 02  Nisan 2017 tarihleri arasında ICC - İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecektir.

Söz konusu fuarda güncel eğitim ihtiyaçları doğrultusunda, eğitim sektörüne yönelik yeni malzeme, teknoloji ve hizmetler geliştirip üreten firmaları bir araya getirmekte olup giriş ücretsizdir.

Ziyaretçiler, fuar süresince düzenlenecek ücretsiz sertifikalı seminerler ve atölyeler sayesinde, sektördeki en son gelişmeleri, yeni eğitim teknikleri ve yaklaşımları sunan teknolojileri yakından takip etme avantajına sahip olacaklardır.

Eğitim sektörünün yapısını yakinen takip eden bu fuara ilgili tüm üyelerimiz davetlidir.

Detaylı Bilgi için;

Kişi: Didar Çiftçi (dciftci@boyutgrup.net)

Tel:+90 216 414 20 15 (pbx)

Faks:+90 216 414 15 77

Educashow  5174 sayılı kanun gereğince Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) denetiminde düzenlenmektedir.

Tüm Üyelerimize duyurulur.