Educathon Eğitim Maratonu ve Ödüllü Yarışması - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Educathon Eğitim Maratonu ve Ödüllü Yarışması

TOBB’dan gelen 31.05.2022 tarih ve 5468 sayılı yazıda, Adana Mesleki Eğitim Merkezi Teknik Destek Projesi kapsamında "Mesleki Eğitimde Yenilikçi Yaklaşımlar" konulu bir Educathon (Eğitim Maratonu) organizasyonu gerçekleştirileceği bilgisi yer almaktadır.

Mesleki eğitime olan ilgiyi artırmayı hedefleyen söz konusu etkinliğin ayrıntıları yazımızın ekinde yer almakta olup başvurular https://egitimmaratonu.com linki üzerinden alınacaktır.

Educathon’a (Eğitim Maratonu) katılım sağlayacak kişilerden; imalat sanayi meslekleri öncelikli olmak üzere, bireylerin yetkinlik ve becerilerini geliştirebilmelerine yönelik yenilikçi, kolay uygulanabilir, değer yaratan, doğru bir planlama ve iş modeline sahip, özgün eğitim programlarını ortaya koymaları, beklenmektedir.

Üyelerimize duyurulur.