EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Kariyer Planlama Ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü tarafından Odamıza iletilen 14/02/2020 tarih ve E.154418 sayılı yazıda; 20-21 Mart 2020 tarihlerinde Cumhurbaşkanlığı himayelerinde ve Ege Bölgesinde yer alan 17 paydaş üniversitenin katkılarıyla İzmir Kültür Park'ta gerçekleştirilecek olan Ege Bölgesi Kariyer Fuarı 2020 (EGEKAF'20) fuar alanında 1000 TL bedelli sponsorluk karşılığında 6 metrekarelik yeni stant alanlarının oluşturulacağı tarafımıza iletilmiştir.

EGE BÖLGESİ KARİYER FUARI 2020, Ege bölgesindeki 17 üniversitenin farklı bölümlerinden katılım gösterecek öğrenci ve mezunların iş dünyası ile buluşmasını sağlayacaktır.

Sponsorluk dosyası ekte yer almakta olup söz konusu fuarda stant açmak isteyen ilgili üyelerimize duyurulur.