* “Endonezya Doğu Java Eyaleti Yatırım Olanakları” Konulu Seminer ve İkili Görüşmeler - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sayın Üyemiz,

Endonezya Cumhuriyeti Doğu Java Eyaleti Vali Yardımcısı, Doğu Java Yatırım Koordinasyon Kurulu üyeleri ve Endonezya Ankara Büyükelçisi Sayın Nahari Agustini’nin katılımları ile 25 Nisan 2013 Perşembe günü 14.00-17.00 saatleri arasında İstanbul TOBB Plaza’da bir toplantı düzenlenecektir.

Endonezya - Doğu Java’da yatırım fırsatlarının anlatılacağı toplantıda ele alınacak proje ve sektörler aşağıda bilgilerinize sunulmaktadır.

1. Situbondo’da Petrol Rafinerisi
2. Lamongan’da LNG Terminali ve Gaz Ünitesi
3. Ariuno-Welirang Jeotermal Enerji Tesisi
4. Otoban
5. Yükseltilmiş Demiryolu ve Hızlı Yolcu Taşıma Sistemleri
6. Juanda Havalimanı İşletilmesi ve Yolcu Terminali
7. Sendang Biru Liman Geliştirme Projesi
8. Organize Sanayi Bölgesi
9. Gıda İşleme, Metal, Makina – Elektronik ve Tekstil

Bahse konu toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin katılım teyitlerini en geç 19 Nisan Cuma günü mesai bitimine kadar DEİK’e katılım teyitlerini (Dilek Morgül, Tel: 0212 339 50 18, E-posta: dmorgul@deik.org.tr) iletilmeleri gerekmektedir.

* Toplantı dili İngilizce’dir.

Taslak Program
Heyet Listesi