* ESİDEF İş Gelştirme Platformu`09 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* ESİDEF İş Gelştirme Platformu`09

Ege ve Batı AkdenizSanayici ve İşadamları Federasyonu (ESİDEF) ve Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu ile işbirliği içinde 31 Ekim - 1 Kasım 2009 tarihler arasında Uluslararası İzmir Fuar Alanında "ESİDEF İş Geliştirme Platformu`09"u organize etmektedir.

ESİDEF bu oragnizasyon ile on bin kişiyi bir araya getirerek, ortak iş imkanlarını artırarak, firmaların yurt dışı sınavı öncesi kendilerini rekabet edebilir düzeye getirilmesini amaçlamaktadır.

Katılmak isteyen üyelerimiz altaki linkten daha detaylı bilgiye ulaşabilir