Esnaf ve Sanatkarlar İle Gerçek Kişi Tacirlere Yönelik Hibe Desteği Başvuruları Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Kovid-19 pandemisi nedeniyle ticari faaliyetlerinde aksama yaşayan esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik hibe desteği başvuruları 25 Mayıs 2021 Salı günü itibariyle başlamıştır.

Destek başvuruları 25 Mayıs 2021 Salı günü başlayacak olup 30 gün süre ile (23 Haziran 2021 Çarşamba günü 23:59’a kadar) devam edecektir.

Online başvuruda yaşanabilecek yoğunluğun, hizmete erişime engel olmasını önlemek için, TC Kimlik Numarasının son hanesine göre aşağıdaki gibi başvuru alınacaktır;

• 0 olan vatandaşlar 25 Mayıs 2021 Salı günü,
  • 2 olan vatandaşlar 26 Mayıs 2021 Çarşamba günü,
  • 4 olan vatandaşlar 27 Mayıs 2021 Perşembe günü,
  • 6 olan vatandaşlar 28 Mayıs 2021 Cuma günü,
  • 8 olan vatandaşlar 29 Mayıs 2021 Cumartesi günü,
  • 30 Mayıs - 23 Haziran 2021 tarihleri arasında tüm vatandaşlar başvurabilecektir.

Başvuruya ilişkin tüm süreçler turkiye.gov.tr adresi üzerinden e-Devlet Kapısı aracılığı ile yürütülecektir.

Başvuru için: https://www.turkiye.gov.tr/ticaret-hibe-destegi-basvurusu

20.05.2021 tarihli ve 3998 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı Kapsamında 5000 TL Hibe Desteği Verilecek Esnaf Sanatkarlar ile Gerçek Kişi Tacirlerin Ekonomik Faaliyetleri (1. GRUP) için Tıklayınız.

20.05.2021 tarihli ve 3998 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı Kapsamında 3000 TL Hibe Desteği Verilecek Esnaf Sanatkarlar ile Gerçek Kişi Tacirlerin Ekonomik Faaliyetleri (2. GRUP) için Tıklayınız.

Önemle duyurulur.