*Esnek Çalışma Modelleri Uygulamaları Paneli"(TOBB) - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*Esnek Çalışma Modelleri Uygulamaları Paneli"(TOBB)

Sayın üyemiz,

İşgücü arzı ile talebini dengelemenin ve işsizlikle mücadelenin en önemli araçlarından biri olan esnek çalışma uygulamaları, ekonomik kriz ve durgunluk dönemleri başta olmak üzere istihdamın artırılmasında ve özel politika gerektiren grupların işgücüne katılımının sağlanmasında önemli bir politika aracı olarak öne çıkmaktadır.

Ülkemizdeki esnek çalışma modellerinin yaygınlığını saptamak, düzenlemelerle ilgili olarak iş dünyasını bilgilendirmek ve ihtiyaçları tespit etmek amacıyla Çalışma ve Sosyal Güvenlik bakanlığı ve Türkiye Personel Yönetimi Derneği (PERYÖN) tarafından Denizli’de "Esnek Çalışma Modelleri Uygulamaları Paneli” düzenlenecektir.

Esnek Çalışma Modelleri Uygulamaları Paneli

Tarih: 23 Kasım 2010 Salı