* Estonya ve Slovenya`ya Seyahat edeceklere duyuru - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Estonya ve Slovenya`ya Seyahat edeceklere duyuru

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden aldığımız Dışişleri Bakanlığı`nın ilgili yazısında göre, İstanbul`daki Macaristan Başkonsolosluğu bünyesinde, 7 Nisan 2009 tarihinde, Estonya ve Slovenya için de vize verecek ortak bir vize merkezinin açıldığı ve söz konusu vize merkezinin anılan tarihten itibaren faaliyete başladığı belirtilmiştir.

Ayrıca, konuya ilişkin duyurunun Dışişleri Bakanlığı`nın internet sitesinde de yapıldığı ifade edilmiştir.

Buna göre:Estonya`ya seyahat etmek üzere Schengen vizesi almak isteyen vatandaşlarımız, Ankara`daki Estonya Büyükelçiliğine ek olarak, İstanbul`daki ortak vize merkezine de başvurabileceklerdir.

Aynı şekilde, Slovenya`ya seyahat etmek üzere Schengen vizesi almak isteyen vatandaşlarımız, Ankara`daki Slovenya Büyükelçiliği`ne ek olarak, söz konusu merkeze başvuruda bulunabileceklerdir.

İstanbul`daki Macaristan Başkonsolosluğu bünyesinde faaliyet gösterecek ortak vize merkezinin iletişim bilgileri aşağıda sunulmaktadır.

Adres: Metrocity, A Blok, Büyükdere Cad. No.171 (6. Kat) I. Levent/İstanbul 34330.Tel: (O 212) 344 12 65/66/67; Faks: (O 212) 344 12 69