ETHEXPO Avrasya Turizm ve Sağlık Fuarı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

ETHEXPO Avrasya Turizm ve Sağlık Fuarı

Sayın Üyemiz,

Muğla Valiliği’nin Odamıza gönderdiği yazı ile ETHEXPO Avrasya Turizm ve Sağlık Fuarının, 23-26 Kasım 2023 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi / Yeşilköy'de Discover Events tarafından organize edileceği bildirilmiştir.

Fuarın, küresel alanda ticaret hacmi her geçen gün artan Turizm ve Sağlık sektörünün profesyonellerini aynı çatı altında bir araya getirilmesini sağlayacak, katılımcı ve ziyaretçilerine uluslararası çapta iş birliği fırsatları sunacaktır. Turizm sektöründe; konaklama, turizm hizmetleri, seyahat acenteleri, ulaşım hizmetleri, otel ekipmanları ve turizm bilişim teknolojileri alanında ürün ve hizmet sağlayan katılımcılara yer verecek olan fuar, sağlık sektöründe; sağlık merkezleri, sağlık ve bakım ürünleri, medikal ve laboratuvar teknolojileri, sağlık sektör acenteleri, sağlık bilişim teknolojileri, sigorta kuruluşları alanında ürün ve hizmet sağlayan katılımcılara yer verecektir.

Yurt dışından en az 20 ülkenin milli katılım yapması hedeflenen ETHEXPO 2023'te Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri, Balkan Ülkeleri, Avrupa ve Afrika bölgelerinde çeşitli ülkelerin ön rezervasyonu oluşturulmuştur. Ayrıca, Yabancı ülkelerin Turizm ve Sağlık Bakanlıkları, sektörün ilgili kurumları ETHEXPO 2023'de yer alacaklardır. Katılımcılarımıza yönelik, B2B programı organize edilecek fuarda uluslararası ve yerel profesyonel ziyaretçiler, yurt dışından gelecek alım heyetleri ile nitelikli ticari bağlantılar kurma imkanı bulabileceklerdir.

Detaylı bilgi için: https://ethexpo.org/

İlgili üyelerimize duyurulur.