* Etil Alkol Fabrika Satışı Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Etil Alkol Fabrika Satışı Hakkında

Sayın Üyemiz,

Novorossisk Ticaret Ataşeliğinden alınan bir yazıya istinaden, Krasnodar Bölgesi`nde yerleşik Private Capital firmasının, mülkiyeti Krasnodar Bölgesi İdaresi`ne ait, günlük 60.000 litre etil alkol üretim kapasiteli Khutorok 2 fabrikasını özelleştirme kapsamında satın almak üzere anılan idare ile temasta olduğu ve alım konusunda istekli olabilecek Türk firmalarının söz konusu firmayla irtibata geçebileceği bildirilmiştir.

Ayrıca, 1881 yılında kurulan fabrikanın konyak üretimi de yaptığı ve satış bedelinin 4 milyon Avro olduğu belirtilmiştir. Söz konusu satış ile ilgilenecek firmalarımızın, Novorossisk Ticaret Ataşeliği veya aşağıda irtibat bilgileri verilen firma ile doğrudan temasa geçmeleri gerekmektedir.

T.C. Novorossisk Başkonsolosluğu Ticaret Ataşeliği

Ul. Svoboda 73