* Euroconvention Conferences, Türkiye İş ve Yatırım Zirvesi [DEİK] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Euroconvention Conferences, Türkiye İş ve Yatırım Zirvesi [DEİK]

Değerli Üyemiz,

Uluslararası finans alanında yayıncılık ve konferans faaliyetleri yürüten ve bu alanda dünyanın önde gelen kurumlarından biri olan Euroconvention Conferences, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu’nun (DEİK) desteğiyle, 3- 4 Mart 2010 tarihlerinde İstanbul Conrad Hotel’de Türkiye İş ve Yatırım Zirvesi’ni gerçekleştirecektir.

Bölgesel ve uluslararası iş çevrelerinden üst düzey karar alıcılar ile Türkiye hükümeti yetkililerini biraraya getirecek olan ve yabancı yatırımcıya giderek daha çok açılan teşvik şemaları ile iş fırsatlarının uzun ve orta vadeli kazan-kazan stratejileri incelenerek detaylı olarak irdeleneceği konferansa katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdaki linkten online kayıt yapmaları gerekmektedir. Katılım ücreti kayıt formunda belirtilmiş olup, DEİK üyelerine TRK15DEIK kodunu kayıt formuna yazmaları durumunda %15 indirim uygulanacaktır.  Ayrıca etkinlik programının güncel haline aşağıdaki linkten ulaşılabilir.
Kayıt ve detaylı bilgi için Ayça Atay veya Martin Remias ile irtibata geçebilirsiniz. (Ayça Atay, Tel.: +90 216 3362609  - Email:
ayca.atay@euroconvention.com;  Martin Remias, Tel: +421 257 272855 - Email: mremias@euroconvention.com).

Saygılarımla,

Kayıt için: