Export Akademi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Export Akademi

Sayın Üyemiz,

Ticaret Bakanlığı tarafından ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerimizin bilgi, deneyim ve yeni iş bağlantıları kurma ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla projeler yürütülmekte olup, kamu ve özel sektör iş birliği ile hayata geçirilen Export Akademi-Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı bahse konu çalışmalarımız arasında yer almaktadır. Export Akademi kapsamında girişimcilere yönelik fiziki ve online olmak üzere 33 etkinlik düzenlenmiş, bu etkinliklere 6 bini aşkın girişimci tarafından katılım sağlanmıştır.

2024 yılı boyunca Ticaret Bakanlığı uzmanlarının devlet desteklerine yönelik vereceği eğitimlerin yanı sıra online pazarlarda satış yöntemleri, e-ticaret sitesi altyapı kurulumu, lojistik süreçleri ve gümrük mevzuatı ve dijital pazarlama olmak üzere farklı konu başlıklarında özel sektörün önde gelen uzmanlarının da eğitim vereceği, katılımcıların birbiriyle tanışıp yeni iş bağlantıları kurabilecekleri, içeriği zenginleştirilmiş Export Akademi programlarının yüz yüze olmak üzere ülkemizin muhtelif illerinde gerçekleştirilmesi öngörülmektedir.

Bu doğrultuda, 2024 yılının üçüncü Export Akademi programı İstanbul’da 5 Haziran 2024 tarihinde Dış Ticaret Kompleksi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

Programa katılım ücretsiz olup, katılım sağlamak isteyenlerin 3 Haziran 2024 tarihi saat 17.00’ye kadar https://egitimbasvuru.ticaret.gov.tr/Ihracat kayıt linkinden başvuru yapmaları gerekmektedir.

Bu minvalde, başta kadın ve genç girişimcilerimiz olmak üzere tüm iş çevrelerinin genel katılımına açık olarak gerçekleştirilecek Export Akademi programına tüm üyelerimiz davetlidir.

Export Akademi Programı