FAKTORİNG VE FİNANSAL KİRALAMA BİLGİLENDİRME WEBİNARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FAKTORİNG VE FİNANSAL KİRALAMA BİLGİLENDİRME WEBİNARI

TOBB’dan Odamıza iletilen yazıda, KOBİ'ler için alternatif finansman yöntemleri olan ticaret finansmanı (Faktoring) ve finansal kiralama uygulamaları hakkında, 22 Ekim 2020 Perşembe günü saat 14:00'da internet üzerinden bir seminer gerçekleştirileceği ifade edilmektedir.

TOBB Başkanı Sn. M. Rifat Hisarcıklıoğlu ile Finansal Kurumlar Birliği Başkanı (FKB) Sn. Aynur Eke'nin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan seminerde ticaret finansmanı (Faktoring) ve finansal kiralama uygulamaları anlatılacak olup, seminer sonunda KOBİ'lerin konu hakkındaki soruları cevaplandırılacaktır.

Seminere katılım adresi: http://webinar.tobb.org.tr olup detaylı program ve konular ekte sunulmuştur.

İlgili üyelerimize duyurulur.

SEMİNER PROGRAMI