* Fethiye Belediyesi Trafik Yoğunluğunun Azaltılması Yönünde Duyurusu - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Fethiye Belediyesi Trafik Yoğunluğunun Azaltılması Yönünde Duyurusu

Fethiye Belediyesi Zabıta Müdürlüğünün 24.06.2009 tarihli yazısı ile, Belediye Meclisinin 01.04.2008 tarih ve 37 sayılı kararı ile İlçemiz trafik yoğunluğunun rahatlatılması için; kamyon ve tankerlerin şehir içi giriş-çıkış güzergahının, Cahit Beğenç Bulvarı ve Mustafa Kemal Bulvarı üzerinden yasaklanmasına, Muğla makasından İnönü Bulvarı, Atatürk Caddesi, Fevzi Çakmak Caddesi üzerinden koylar bölgesine kadar olan yol ile Çarşı caddesi, pazaryeri içerisinde 06.00-09.00 saatleri arasında yükleme-boşaltma yapacak olan ağır tonajlı araçların 01 Mayıs-01Ekim tarihleri arasında giriş çıkış yapmamalarına karar verilmiştir.