Fethiye'de Kurban Bayramı tatili tedbir ve önlemleri - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye'de Kurban Bayramı tatili tedbir ve önlemleri

Fethiye Kaymakamı Alper Balcı başkanlığında 5 Temmuz 2022 tarihinde Fethiye Kaymakamlığı binasında gerçekleştirilen '2022 Yılı Kurban Bayramı Tatili Tedbir ve Önlemleri Koordinasyon Toplantısı'nda alınan kararlar açıklandı.

Açıklamaya göre;

1- Fethiye’de bulunan tüm okulların bahçelerinin otopark kullanılması,

2- Ölüdeniz’e tur düzenleyen seyahat acentelerine ait tur ve transfer araçlarının (otobüs/minibüs) yol üzerindeki park alanlarını kullanmamaları (paraşüt araçları hariç), Fethiye Belediyesi’ne ait ücretsiz park alanına yönlendirilmesi,

3- Fethiye Çarşı bölgesi ve Ölüdeniz’de bulunan otel esnafına ait araçların otel önü ve yol üzeri park alanlarını kullanmamaları, mümkün olduğunca toplu taşıma araçlarının kullanılmasının sağlanması,