Fethiye Kaymakamlığı Whatsapp Mesaj Hattı hizmete girdi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fethiye Kaymakamlığı Whatsapp Mesaj Hattı hizmete girdi

Fethiye Kaymakamlığından Odamıza gönderilen yazıda; İçişleri Bakanlığı’nca vatandaşla en üst düzeyde iletişim kurulması, taleplerinin etkin ve hızlı şekilde alınarak takip edilmesi ve sonuçlandırılması için 2017 yılında hayata geçirilen “Açık Kapı” uygulamasına destek olmak amacıyla vatandaşların her türlü talep ve önerilerini Kaymakamlığa daha hızlı bir şekilde ulaştırmalarını sağlamak, vatandaş memnuniyetini arttırmak için 05337737822 numaralı “Fethiye Kaymakamlığı Whatsapp Mesaj Hattı” hizmete girdiği bildirilmiştir.

Üyelerimize duyurulur