* FETHİYE’Lİ GİRİŞİMCİYE DESTEK PROGRAMI BAŞLIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* FETHİYE’Lİ GİRİŞİMCİYE DESTEK PROGRAMI BAŞLIYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB İş Birliği İle 6 Mart-22 Mart 2015 tarihleri arasında Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ÜCRETSİZ olarak verilecek olan “Uygulamalı Girişimcilik Eğitimi” için kayıtlar başlamıştır.

SON BAŞVURU TARİHİ: 27 Şubat 2015

Eğitime katılacak olanlarda aranacak kriterler:

Üzerinde kayıtlı açılmış İşyeri olmaması,

Emekli ya da memur fark etmez,

Ev Hanımı ya da işsiz olabilir,

Fethiye İlçesinde ikamet ediyor olmak,

Önemli: Eğitim için kontenjan 30 Kişiliktir. Eğitime katılmaya hak kazanmak için sınav ve mülakat yapılacaktır. Eğitim süresi toplam 70 saattir. Eğitime katılım zorunlu olup eğitimi başarılı ile tamamlayanlar KOSGEB Resmi onaylı sertifika belgesi almaya hak kazanırlar. Bu eğitim sonucunda İş kurmak için toplam 100.000 TL destek  (30.000 TL’si geri ödemesiz ve 70.000 TL’si geri ödemeli) almaya hak kazanırlar.

Yer      : Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Likya Salonu

Tarih    : 06 - 22 Mart 2015 (9 gün/ 70 saat)

Saat     : 09:00- 17:30

Kayıt ve Bilgi İçin:  614 11 15- 122 Deren KARASU veya deren.karasu@fto.org.tr