*Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası`ından İhale İlanı - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*Fethiye Ticaret Ve Sanayi Odası`ından İhale İlanı

Muğla ili, Fethiye ilçesi, Karagözler Mahallesi’nde bulunan 17 ada, 1 parsel, 2 paftada bulunan Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'na ait gayrimenkul götürü bedel hizmet alımı yolu ile yeniden inşa edilecek olup, kapalı zarf usulü teklif alınacaktır.

-  İşin Adı                             : Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Gayrimenkulü inşaatı  yapımı.

-  İşin Yapılma Yeri                : Muğla ili, Fethiye ilçesi, Karagözler Mahallesi’nde bulunan 17 ada, 1 parsel, 2 pafta

-  İşin Niteliği, Türü ve Miktarı : Brüt  499,80 m² Toplam alanlı Zemin, 1., 2., 3. Kattan ve çatı katından  oluşan bina

-  İşe başlama tarihi : Sözleşme yapıldığı tarihten itibaren 3 gün içinde yer teslimi yapılarak işe başlanacaktır.

-  İşin Süresi                        :  Yer tesliminden itibaren 60 (altmış) gün

-  Tekliflerin verileceği yer     : Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Evrak Bürosu

-  Tekliflerin açılacağı tarih/saat: 10.01.2014 / saat:14:00

1)      Fethiye Sanayi ve Ticaret Odası Gayrimenkulü Düzenleme Şeklinde Götürü Bedel  İnşaat Yapımı Taslak Sözleşmesi'ni, eklerini ve mimari-statik projeleri incelemek isteyen işletmeler, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'na yazılı başvurarak sözleşme ve ekleri ile projeleri FTSO'dan alabilirler.

2)      Yukarıda özellikleri belirtilen Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Gayrimenkulü inşaatına teklif vermek isteyen işletmeler,

* "teklif mektupları" ile birlikte,

*  teklif verenin son on beş yıl içinde yurt içinde ve yurt dışında kamu veya özel sektörde sözleşme bedelinin en az  %70’i oranında gerçekleştirdiği, idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren ve teklif edilen bedelin %50 oranından az olmamak üzere tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesini

Odamıza sunmalıdır.

3)      Teklifler 10 Ocak 2014 Cuma günü saat 14:00'e kadar Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası'na iletilecek olup, 10 Ocak 2014 Cuma günü saat 14:00'ten sonra yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

4)      Teklifler, hazırda bulunan isteklilerin katılımı ile, 10 Ocak 2014 Cuma günü saat 14:00'te, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası Meğri Salonu'nda açılacaktır.

5)      İstekliler tekliflerini, götürü bedel üzerinden vereceklerdir. İhale sonucu, üzerine ihale yapılan istekliyle götürü bedel sözleşme imzalanacaktır.

6)      İhalede en düşük teklifi veren firma avantajlı olacaktır.

7)      İhalede, tekliflerin eşit olması halinde eşit teklifi veren istekliler arasında ikinci tur ihale yapılabilecektir.  İkinci tur ihale, teklif edilen rakamın azaltılması usulü ile ihale esnasında  sözlü olarak ikici fiyat teklifinin alınması şeklinde olacaktır.

8)      Verilen tekliflerin geçerlik süresi, 10 Ocak 2014 tarihinden itibaren en az 60 (Altmış) takvim günü olmalıdır.

İhale İlanı PDF Formatı