* Fifa Dünya Kupası Seyahat Programı [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Fifa Dünya Kupası Seyahat Programı [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği`nden alınan yazıda, Johannsburg Ticaret ve Sanayi Odası`nın 11 Haziran - 15 Temmuz 2010 tarihlerinde Güney Afrika`da düzenlenecek FIFA Dünya Kupası kapsamındaki etkinlikleri izlemek üzere ülkeyi ziyaret edecek işadamlarına yönelik olarak, Güney Afrika firmalarıyla ikili iş görüşmeleri ve firma ziyaretlerinin düzenlenmesi, ürün tefariğiyle ilgili iş görüşmeleri, otel rezervasyonları, havaalanı transferleri ve maç biletlerini de içeren seyahat programı hazırlanması ve benzeri hizmetleri de kapsayacak paket programlar sunduğu bildirilmiştir.

Konuyla ilgili detaylı bilgiler odamıza gönderilen broşürde yer almaktadır