Üyelerimize Duyuru;
Fethiye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından Odamıza iletilen 20.03.2017 tarih ve 64053752-300-E.678698 sayılı yazısında TGK- Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği (Tebliğ No: 2012/2) Ek-2’nin 10. maddesinde “Bu tebliğ kapsamında faaliyet gösteren gıda işletmecileri sorumluluk alanları ile ilgili çalıştırdıkları personelin gıda hijyeni ile ilgili konularda eğitilmelerini sağlarlar. Bu tebliğ kapsamında verilecek eğitimlerle ilgili olarak Bakanlık; ilgili meslek federasyonu, kamu kurum ve kuruluşları ve üniversitelerle işbirliği yapar” hükmüne istinaden Bakanlık ile Türkiye Fırıncılar Federasyonu arasında 25.01.2012 tarihinde yapılan protokol yenilenmiş olduğu belirtilmektedir.
Buna istinaden üyemiz olan fırınlar için ilgili konuda eğitim almış veya almamış, ekmek üretimi, satışı ve dağıtımı yapan tüm personelin alması zorunlu olan gıda hijyen eğitimi, Odamız ve Fethiye Halk Eğitim Merkezi iş birliği ile düzenlenecektir.
Eğitime katılacak kişilerin aşağıdaki telefon numarası/mail adresine TC kimlik no, doğum tarihi ve cep telefonları ile birlikte 27.04.2017 tarihine kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.
Kayıt ve bilgi için;
Deren Karasu (deren.karasu@fto.org.tr)
Tel: 614 11 15/ 122
Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği’ne ulaşmak için tıklayın:
Ekmek üretimi, satışı ve dağıtımı yapan tüm üyelerimize duyurulur.