* Fransa`da “Türkiye Mevsimi” [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Fransa`da “Türkiye Mevsimi” [TOBB]

Fransa genelinde 1 Temmuz 2009  - 31 Mart 2010 tarihleri arasında kalan dönem " Türkiye Mevsimi " olarak kutlanacaktır. Bu kapsamda, 9 Ekim 2009 tarihinde TOBB, TÜSİAD ve Fransız Şirketler Konfederasyonu (MEDEF) tarafından Sn. Cumhurbaşkanımız Abdullah GÜL ve Fransız Başbakanı Sn. François Fillon` un iştirakiyle, Paris` te " Fransız- Türk İşbirliği: Avrupa` da ve Dünyada Daha Güçlü Olmak " konulu bir konferans düzenlenecektir.

Konferansta özellikle yeni pazarlarda işbirliği, enerji ve inovasyon konularında paneller düzenlenecektir.

Toplantıya iştirak edeceklerin, yol ve konaklama masraflarını şahsen karşılamaları gerekmektedir. Konferansa katılmak isteyenlerin en geç 1 Ekim 2009 tarihine kadar Odamıza başvurmaları gerekmektedir.

Söz konusu konferansın taslak programı ve katılım formu Odamızdan temin edilebilir.