Fruit Logistica Fuarı 2025 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Fruit Logistica Fuarı 2025

Sayın Üyemiz,

Akdeniz İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği'nden iletilen yazıda; 5-7 Şubat 2025 tarihleri arasında Berlin/Almanya’da düzenlenecek olan “Fruit Logistica Uluslararası Meyve ve Sebze Ticaret Fuarı”nın Türkiye milli katılımının 22. kez Akdeniz İhracatçı Birlikleri tarafından gerçekleştirileceği iletilmektedir.

Fuara Türkiye’nin milli katılımı ile katılmak isteyen firmaların 26.07.2024 tarihine kadar online başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

Başvurunuzun kabul edilmesi için Akdeniz İhracatçı Birlikleri Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. Mersin Şubesi TR 54 0001 5001 5804 8000 3978 51 IBAN no'lu Euro hesabına toplam katılım bedelinin %50’sinin 26.07.2024 tarihine kadar yatırılması gerekmektedir. (Talep edilen m2 X katılım bedeli X %50 şeklinde hesaplanacaktır.)

Online Başvuru Formu

Katılım Bedeli:

- Tahmini 640 € /m2 (nakliyesiz fiyat)

- Tahmini 682 €/m2 (nakliyeli fiyat- bozulabilir ürün (yaş meyve ve sebze) hariç karayolu tek yön)

Katılım şartları ve diğer detaylar ektedir.

Saygılarımızla.

Fruit Logistica 2025