FTSO Akademi / Satışta İkna ve Müzakere Teknikleri Eğitimi - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

FTSO Akademi / Satışta İkna ve Müzakere Teknikleri Eğitimi

FTSO Akademi tarafından “Satışta İkna ve Müzakere Teknikleri Eğitimi” düzenleniyor.

EĞİTİMİN TEMEL BİLEŞENLERİ:

Etkili İletişim Becerileri: Müşteri ihtiyaçlarını anlama ve çözüm sunma konusunda etkili iletişim yöntemleri.

Psikolojik İkna Yöntemleri: Müşterilerin karar verme süreçlerini anlamak ve bu bilgiyi satışa dönüştürmek.

Müzakere Taktikleri: Farklı müzakere senaryolarında etkili taktikler ve stratejiler.

Kazan-Kazan Yaklaşımı: Müşteriyle uzun süreli ilişkiler kurma ve sürdürülebilir başarı için stratejiler.

İÇERİK:

• İkna Nedir? Müzakere Nedir?
  • Müzakere ve İknada Beden Dili
  • Müzakerenin Yeri ve Önemi
  • Muhtelif Müzakere Tipleri ve İkna Yöntemleri
  • Müzakereye Konu Olacak Kişiyi Tanıma ve Analiz Etme Teknikleri
  • Müzakereye Girme
  • Sosyal ve Kültürel Etkenler
  • Mevcut Durumu ve Güç Dengelerini Analiz
  • Müzakereyi Kapama, Sonuçlandırma
  • Müzakere Sonrası Değerlendirme
  • Ulaşılan Nokta Analizi
  • Sonuç ve Değerlendirme
  • Uygulamalar
  • Uzlaşmaya Varma
  • Elde Edilenler, Karşı Tarafa Verilenler

EĞİTİM TARİHİ: 25 EKİM 2024 CUMA

YER: FTSO Likya Toplantı Salonu

EĞİTMEN: Dr. Hakan Aslan / İstanbul Eğitimler

SÜRE: 10:00-16:00 saatleri arasında

ÜCRET: Odamız üyelerine ve çalışanlarına ÜCRETSİZ

Diğer katılımcılar için 200 TL.

KATILIM: 30 kişi ile sınırlıdır.

Kayıt ve bilgi için : Yıldız BOZKURT DEMİRTAŞ (yildiz.demirtas@fto.org.tr, 6141115-120 dhl)