*FTSO ÜYELERİNE İNDİRİMLİ İNGİLİZCE ve RUSÇA DİL KURSU 31 ARALIKTA SONA ERİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*FTSO ÜYELERİNE İNDİRİMLİ İNGİLİZCE ve RUSÇA DİL KURSU 31 ARALIKTA SONA ERİYOR

Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üye işletmelere yabancı dil kurslarında %60 indirim imkânı sunuyor.

2009 yılından beri her yıl sonbahar ve kış dönemlerinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası tarafından üye işletmelere yönelik düzenlenen indirimli dil kurslarından şimdiye kadar 397 kişi faydalandı.

İngilizce ve Rusça dillerinde düzenlenecek yabancı dil kursları Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası üye işverenlerin veyaçalışanlarının yabancı dil bilgisi ihtiyacının karşılanması amacıylabu yıl da gerçekleştirilmeye devam ediyor.

Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Fethiye Temsilciliği ve İngiliz Kültür Derneği Dil Okulları iş birliği ile düzenlenen indirimli İngilizce-Rusça yabancı dil kursu kayıtları 31 Aralık 2015'e kadar devam edecek ve dil kursları fiyatı üye işletmeler için%60 iskontolu uygulanacaktır.

Düzenlenecek kurs 100 kişi ile sınırlıdır. Kurslarda her işletme için 4 kişilik kontenjan bulunmaktadır. İlgilenenler kayıt için Amerikan Kültür Derneği`nin 614 71 87, İngiliz Kültür Derneği 612 01 21 numaralı telefonlardan bilgi alabilirler.

Kursa katılabilmek için gerekli evraklar; nüfus cüzdanı fotokopisi ve işletme çalışanları için maaş bordrosudur.

Tüm Üyelerimize duyurulur.