* Fuarlara Katılım Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Fuarlara Katılım Hakkında

Sayın Üyemiz,

Muğla Valiliği Sanayi ve Ticaret Müdürlüğü`nden alınan bir yazıda, Sanayi ve Ticaret Bakanlığınca 2010 yılı içerisinde açılacak yurtiçi ve yurtdışı fuarlara iştirak edileceği bildirilmiştir.

Söz konusu fuarlara bölgemizden katılmak isteyen yöremize ait her çeşit el sanatı üreticilerinin ürünlerini, fuar esnasında uygulamalı olarak teşhir tanıtım ve pazarlamanın yapılabilecek nitelikte olanlarının tanıtıcı broşür ve kataloglarının 15.03.2010 tarihine kadar Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası`na gönderilmesi gerekmektedir.

Daha detaylı bilgi alabilmek için Odamız 0 252 614 11 15 -7 nolu telefonlarını arayabilirsiniz.