* Gambiya Ticaret, Sanayi, İstihdam ve Bölgesel Entegrasyon Bakanı ile Toplantı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Sayın Üyemiz,

Türk-Gambiya İş Konseyi tarafından 11 Mart 2013 tarihinde İstanbul, TOBB Plaza’da 09.30-15.00 saatleri arasında Gambiya Ticaret, Sanayi, İstihdam ve Bölgesel Entegrasyon Bakanı Sayın Kebba Satou Touray’ın katılımlarıyla bir toplantı düzenlenecektir.

Gambiya son yıllarda mali, finansal ve ekonomik alanlarda gerçekleştirdiği reformlar sonrasında makroekonomik istikrarı sağlamış ve son altı yıl içerisinde yıllık ortalama yüzde 5-6 oranında büyüme sergilemiştir. Ülkede özellikle tarım, balıkçılık ve turizm gibi pek çok sektörde önemli yatırım fırsatları bulunmaktadır.

Ülkedeki liman tadilat, lojistik ve paketleme sektörlerindeki fırsatlara ilişkin Sayın Bakan ve Gambiya Yatırımları ve İhracatı Destekleme Ajansı yetkilileri ile ikili görüşme imkanı sunacak sözkonusu toplantıya katılmak isteyen üyelerimiz tarafından ekte yer alan katılım formunun doldurularak 50 TL katılım ücretinin DEİK Türk-Afrika İş Konseyleri adına İş Bankası Beyoğlu Şubesi (1011) TR16 0006 4000 0011 0111 7015 26 IBAN numaralı 1701526 no’lu TL hesaba yatırıldığını gösteren dekont ile birlikte 8 Mart 2013 Cuma gününe kadar DEİK’e (İlgili Kişi: Özge Karagöz, Tel:0212 339 50 70,E-mail:afrikabolgesi@deik.org.tr) iletilmesi gerekmektedir.

Katılım Formu
Heyet Listesi