* Gambiya Yatırım ve Ticaret Olanakları Forumu Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Gambiya Yatırım ve Ticaret Olanakları Forumu Hk.

Değerli Üyemiz,

Türk-Gambiya İş Konseyi tarafından 3 Haziran 2014 tarihinde İstanbul, TOBB Plaza’da 09.30-15.00 saatleri arasında Gambiya Ticaret, Sanayi, İstihdam ve Bölgesel Entegrasyon Bakanı Sayın Abdou Kolley ve beraberindeki heyetin katılımlarıyla Gambiya Yatırım ve Ticaret Olanakları Forumu düzenlenecektir.

Gambiya son yıllarda mali, finansal ve ekonomik alanlarda gerçekleştirdiği reformlar sonrasında makroekonomik istikrarı sağlamış ve son altı yıl içerisinde yıllık ortalama yüzde 5-6 oranında büyüme sergilemiştir. Ülkede özellikle tarım, balıkçılık ve turizm gibi pek çok sektörde önemli yatırım fırsatları bulunmaktadır. Etkili bir liman sistemi ve havayolu ağına sahip ülke, tüm Batı Afrika için mal ve hizmetlerin ithalat, yeniden ihracat ve dağıtımında tercih edilen bir konumdadır.

Ülkedeki tarım, balıkçılık, turizm, enerji, paketleme sektörleri başta olmak üzere mevcut yatırım olanaklarına ilişkin Sayın Bakan ve Gambiya Yatırımları ve İhracatı Destekleme Ajansı (GIEPA) yetkilileri ve Gambiya özel sektör temsilcileri ile ikili görüşme imkanı sunacak söz konusu toplantıya katılmak isteyen üyelerimizin ekte yer alan katılım formunu eksiksiz doldurarak 2 Haziran 2014 Pazartesi gününe kadar DEİK’e (İlgili Kişi: Berat Oğuz, Tel: 0212 339 5005, E-mail: afrikabolgesi@deik.org.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Not:
• GIEPA tarafından iletilen Gambiya’daki Proje Fırsatlarına ilişkin bilgiler ile Gambiya Ticaret ve Sanayi Odası tarafından iletilen özel sektör işbirliği teklifleri http://www.deik.org.tr/Contents/FileAction/4796 linkinde yer almaktadır.
• Toplantı dili İngilizcedir.

Program
Katılım Formu