GEKA 2020 YILI YÖNETİM DANIŞMANLIĞI TEKNİK DESTEK PROGRAMI İLAN EDİLDİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GEKA 2020 YILI YÖNETİM DANIŞMANLIĞI TEKNİK DESTEK PROGRAMI İLAN EDİLDİ

Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) 2020 Yılı YÖNETİM DANIŞMANLIĞI TEKNİK DESTEK Programı 4 Aralık 2020 itibariyle ilan etmiştir. Program bütçesi toplam 1 milyon TL'dir.

PROGRAMIN AMACI
İmalat Sanayide Kurumsallaşma ve Dijital Dönüşüm ile Eko-turizmde Yeni Destinasyonlar sonuç odaklı programları kapsamında öncelikli sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerde kurumsallaşma ve teknik kapasitelerinin artırılmasıdır.

PROGRAMIN ÖNCELİKLERİ

1. Kurumsallaştırma kapasitesinin artırılması,
  2. Dijital dönüşümün hızlandırılması,
  3. Turizm hizmetleri ile üretim ve pazarlama süreçlerinde yenilik, kalite ve verimliliğin artırılmasıdır.

PROGRAMIN TOPLAM BÜTÇESİ

SAĞLANACAK DESTEĞİN AZAMİ MİKTARI

1.000.000TL

60.000TL

UYGUN BAŞVURU SAHİPLERİ

• Turizm sektöründe faaliyet gösteren KOBİ’ler,
  • Tekstil, makine, gıda ve içecek imalatı sektörlerinde faaliyet gösteren KOBİ’ler

FAALİYET TÜRLERİ

Sadece danışmanlık hizmet alımı faaliyetine destek sağlanacaktır.

UYGUN FAALİYETLER

Ajans tarafından sağlanan her bir Teknik Desteğin uygulama süresi en fazla 6 (altı) aydır. Bu süre talebin ajans tarafından karşılanması durumunda destek sözleşmesi imzalanmasından, hizmet alımı yöntemiyle karşılanması durumunda ise yüklenici ile sözleşme imzalanmasından itibaren başlar.

ÖRNEK PROJE KONULARI

• Dış ticaret e-ticaret danışmanlığı,
  • Kurumsal yönetim danışmanlığı,
  • Yalın üretim danışmanlığı,
  • Tedarik zinciri yönetimi danışmanlığı,
  • Teknik tekstil danışmanlığı,
  • Aile ve şirket anayasası oluşturma danışmanlığı,
  • Temiz üretim, eko tasarım, eko etiket konularını içeren çevre danışmanlığı,
  • İmalat sanayi işletmelerinde dijital dönüşüm danışmanlığı,
  • Dijital pazarlama danışmanlığı,
  • Turizm işletmelerinde insan kaynakları danışmanlığı,
  • Turizm işletmelerinde satış, pazarlama, dijital pazarlama ve online satış danışmanlığı,
  • Turizm işletmelerinde gıda hijyen ve kalite yönetim danışmanlığı,
  • Yiyecek içecek işletmeleri yatırım ve yönetim danışmanlığı,
  • Eko-turizm tesis/otel yatırımı ve işletmeciliği danışmanlığı,
  • Turizm işletmelerinde kalite ve sertifikasyon danışmanlığı,
  • Ürün geliştirme ve prototipleme danışmanlığı

BAŞVURU ŞEKLİ

SON BAŞVURU TARİHİ: 31 ARALIK 2020    Saat 18:00
TAAHHÜTNAME SON KABUL TARİHİ: 31 ARALIK 2020   Saat 18:00

Ajansa teslim edilecek taahhütnamelerin her iki sayfasının yetkili kişi/kişilerce imzalanması ve ikinci sayfasına kurum mührünün yoksa kaşesinin basılarak her dönem için son başvuru tarih ve saatine kadar Ajans merkezine ya da Aydın ve Muğla Yatırım Destek Ofislerine ulaştırılması gerekmektedir.

Detaylı bilgiye, başvuru hibe rehberi ve ilgili dokümanlara, Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA)’nın, https://geka.gov.tr/tr/haber/2020-yili-yonetim-danismanligi-teknik-destek-programi-ilan-edilmistir

adresi üzerinden ulaşılabilmektedir.

Tüm üyelerimize duyurulur.