GEKA YÖREX FUARI’NA DAVET EDİYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GEKA YÖREX FUARI’NA DAVET EDİYOR

T.C. Güney Ege Kalkınma Ajansı’ndan (GEKA) Odamıza gönderilen yazıda, GEKA’nın 24-28 Ekim 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan Antalya YÖREX Fuarına bu sene de katılma kararı aldığı ve bu kapsamda Ajans politikası olarak, yöresel ürünler konusunda faaliyet gösteren bölge kurumlarını ve firmalarını götürmek istediği ifade edilmiştir.

Bu bağlamda, GEKA’nın fuar alanında 3 adet 60’ar metrekarelik alanlar temin ettiği ve fuara katılmak isteyenlere yönelik olarak firmalara sunum ve satış stantları (desk) organize edeceği bildirilmiştir. Söz konusu fuara katılmak isteyen ve yöresel ürününü tanıtmak isteyen üyelerimizin 31 Ağustos 2018 Cuma günü mesai bitimine kadar fuara katılım taleplerini bora.turkoglu@fto.org.tr adresine veya 6141115/117 numaralı telefondan Bora Türkoğlu’na iletmesi gerekmektedir.

Üyelerimizden gelen katılım talepleri, sunumu ve satışı yapılacak ürüne göre değerlendirilmek üzere GEKA’ya iletilecektir.

Yöresel ürünler fuarı ile ilgili detayı bilgiyi şu adreste bulabilirsiniz. http://www.yorexfuar.com/