* Gıda 2011 ve IPACK 2011 Fuarları - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Gıda 2011 ve IPACK 2011 Fuarları

Sayın Üyemiz,

Türkiye’nin alanında en büyük fuarı Gıda’11 - 19.Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı sektörün devlerini bir araya getirerek sektördeki gelişmeleri, yenilikleri ve fırsatları profesyonel ziyaretçiler için sergileyecek. Fuar, ITE Group Türkiye Ofisi E Uluslararası Fuarcılık (EUF) tarafından 22 - 25 Eylül 2011 tarihleri arasında T.C Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Ekonomi Bakanlığı, KOSGEB ve TGDF (Türkiye Gıda ve İçecek Sanayi Dernekleri Federasyonu) desteği ile İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo’da gerçekleştirilecektir.

IPACK’11 Fuarı Gıda Ambalaj ve paketleme Fuarı da eş zamanlı olarak yine İstanbul Fuar Merkezi / CNR Expo’da gerçekleştirilecektir.