* Güney Afrika Cumh. KwaZulu Natal Bölgesi Yatırım Olanakları Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Güney Afrika Cumh. KwaZulu Natal Bölgesi Yatırım Olanakları Hk.

Sayın Üyemiz,

Güney Afrika Cumhuriyeti’nin KwaZulu Natal Bölgesi yönetiminin geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde Türkiye’ye yapmış oldukları ziyaretleri sırasında, KwaZulu Natal Ticaret ve Yatırım Tanıtım Ajansı CEO’su Mr. Zamo Gwala tarafından bölgeleri ile Türkiye arasında ticari ve ekonomik işbirlikleri geliştirmek istedikleri belirtilmiştir.

Bu kapsamda, aşağıda yer alan linkten detaylarına ulaşılabilecek olan KwaZulu Bölgesinde yer alan yatırım projelerinin incelenerek ilgilenebilecek üyelerimizin ekte yer alan formu DEİK’e (Görkem Karabeyoğlu, gkarabeyoglu@deik.org.tr, Tel: 0212 339 50 61) iletmeleri gerekmektedir.

KwaZulu Natal Bölgesi Yatırım Projeleri:

Ek-Firma Bilgi Formu