GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI (GEKA)`DAN EKOTURİZM FARKINDALIK EĞİTİMİ - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

GÜNEY EGE KALKINMA AJANSI (GEKA)`DAN EKOTURİZM FARKINDALIK EĞİTİMİ

Eko-turizm konusunda hedef gruplara yönelik farkındalık yaratılması, rollerin tanımlanması ve eko-turizme yönelik algı ve tutumun geliştirilmesi kapsamında kapasite geliştirme ve farkındalık programlarının uygulanması hedeflenmektedir. Farkındalık programı kapsamında planlanan eğitimler; eko-turizm kapsamında faaliyet gösteren işletmeler, eko-turizm yatırımı planlayan girişimciler, eko-turizm kapsamında faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları, eko-turizm destinasyonlarında ikamet eden yerel halk ve yerel yöneticileri içerecek şekilde düzenlenecektir.

GEKA tarafından alanında uzman kişilerin katılımlarıyla gerçekleştirilecek olan eğitim dizisinin, GEKA 2020 yılı Teknik Destek Programı kapsamında hibe aldığımız, “ECHO-TURİZMİN FARKINDAYIZ” projemizde ekoturizm farkındalığı temelinde gerçekleştirdiğimiz eğitimin çıktılarını da bir üst seviyeye taşıyacağı öngörülmektedir.

Eko-turizm farkındalık eğitiminin 14-15-21-22-27-28-29 Nisan tarihlerinde 14:00-18:00 saatleri arasında online platformlar üzerinden gerçekleştirilmesi planlanmaktadır. Ekoturizm eğitimi dizisine ait etkinlik programı ekte paylaşılmaktadır.

Söz konusu eğitime katılım için aşağıdaki linkten kayıt yapılabilmektedir.

Meeting ID: 882 2593 8630

Password: 816468