* Gürcistan Başbakanı’nın Katılımı ile Türkiye-Gürcistan İş Forumu [DEİK] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Gürcistan Başbakanı’nın Katılımı ile Türkiye-Gürcistan İş Forumu [DEİK]

Gürcistan Başbakanı Sayın Nika Gilauri’nin Türkiye ziyareti çerçevesinde, 6 Ekim 2009, Salı günü saat 14:30’da İstanbul Dedeman Otelinde Türk-Gürcü İş Konseyi tarafından Türkiye-Gürcistan İş Forumu düzenlenecektir.

Türkiye-Gürcistan İş Forumu’na katılmak isteyen üyelerimizin katılımcı formunu doldurarak en geç 2 Ekim 2009, Cuma günü mesai saati bitimine kadar DEİK’e ( Nurengiz Eşki, İK Koordinatör Yrd. / tel. 0212-339 50 54, e-posta: neski@deik.org.tr ve avrasya@deik.org.tr , faks: 0212 270 37 84) iletmeleri gerekmektedir.

Konu ile ilgili program ve katılım formunu odamızdan temin edebilirsiniz.

Yüksel KART

ARGE ve Uluslararası İlişkiler