* Hannover 2013 Sanayi Fuarı Milli Katılım Organizasyonu Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Hannover 2013 Sanayi Fuarı Milli Katılım Organizasyonu Hakkında

Sayı Üyemiz,

Ülkemizin Hannover 2013 Sanayi Fuarı milli katılım organizasyonu, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu sene de 8 - 12 Nisan 2013 tarihleri arasında  gerçekleştirilecektir. Her yıl düzenlenen, ortalama 5.000 firmaya ev sahipliği yapan, bölge sanayisini en iyi şekilde temsil eden ve 150.000’e yaklaşan profesyonel ziyaretçi sayısı ile Avrupa’nın önemli sanayi fuarlarından biri olan Hannover Sanayi Fuarı, üretimini arttırmak, yeni pazarlar bulmak ve uluslararası pazarlara giriş yapmak isteyen yan sanayicilerimiz için eşsiz fırsatlar sunmaktadır.

Bu yıl anılan fuarın 4. ve 6. salonlarında milli katılım gerçekleştirecek olup, 4. salonun satışları yan sanayicilerimizden gelen yoğun talep neticesinde tamamlanmıştır. 6. salondaki stant alanlarının önemli bir bölümünün de yerleşimi tamamlanmak üzeredir. Sektördeki  yeni teknolojilerle birlikte döküm, dövme, kalıp imalatı, sac parçalar, tel ve boru şekillendirme, alüminyum profil, metal parça, yüzey kaplama, haddeleme, talaşlı imalat, plastik ve kauçuk parçalar gibi pek çok yan sanayi ürününün sergileneceği ve 6. holdeki satış çalışmaları halen  sürdürülen Hannover Sanayi Fuarı’na katılım fırsatını kaçırmamak için en kısa sürede İstanbul Ticaret Odasına başvuru yapmanız önemle rica olunur.

Serap ALP

İstanbul Ticaret Odası