* Hannover Messe 2015 - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Hannover Messe 2015

Değerli Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nden alınan yazıda, İstanbul Ticaret Odası'ndan alınan bir yazıya atfen; Ekonomi Bakanlığı'nın verdiği görev ve yetkiye istinaden, Hannover 2015 Sanayi Fuarı Türkiye Milli Katılım organizasyonunun, 13-17 Nisan 2015 tarihleri arasında anılan oda tarafından gerçekleştirileceği bildirilmektedir.

Her yıl ortalama 5000 firmayı ağırlayan, 200000'e yakın profesyonel ziyaretçisi ve 100'den fazla ülkenin katılımı ile Avrupa'nın en büyük sanayi fuarlarından biri olan Hannover Sanayi Fuarı'na 2015 yılında da 4. ve 6. salonlarda bin metrekareyi aşkın bir alanda katılım gerçekleştirileceği, fuar katılım bedelinin metrekare başına 530 AVRO olarak belirlendiği ve fuara minimum 12 metrekare ile katılım sağlanabileceği belirtilmiştir.

Belirtilen bedele, stand inşaatı, nakliye ve gümrükleme, tanıtım hizmetleri de dahil olmak üzere tüm ana hizmetlerin dahil olduğu ve fuarın %50 devlet desteği kapsamında olduğu ve teşvik takip işlemlerinin anılan Oda tarafından yürütüleceği ifade edilmektedir.

Bu kapsamda, söz konusu fuara katılmak isteyenlerin aşağıdaki irtibatlar aracılığı ile İstanbul Ticaret Odası'na başvurmaları gerekmektedir.

İstanbul Ticaret Odası Fuarlar Koordinatörlüğü
Tel : 0 212 455 61 15 - 0 532 714 83 50 / 0 212 455 65 10