*HANUTÇULUK ve TURİZM DENETLEME KOMİSYONU ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

*HANUTÇULUK ve TURİZM DENETLEME KOMİSYONU ÇALIŞMALARINA BAŞLIYOR

Yaklaşan turizm sezonu öncesi ilçemize gelen yerli ve yabancı turistlerin tatillerini daha kaliteli, güvenli ve huzurlu bir şekilde geçirmelerini teminen, 2012 yılı turizm sezonunda Hanutçuluk Komisyonu oluşturulmuş olup, komisyon çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlayacaktır. Anılan komisyonca Hanutçuluk fiilinin işyeri açma ve kapama ruhsatlarının, fiyat tarifelerinin, yeme içme ünitelerinin tertip düzen ve hijyeninin, gıda üretim, satış ve tüketim yerlerinin, personelin SGK ve portör muayeneleri belgelerinin, TAPDK Belgesinin, kimlik bildiriminin, ve vergi yönünden denetimlerin gerçekleştirileceği tüm üyelerimize duyurulur, denetimlerde mağduriyetlerin yaşanmaması adına, yukarıda bahsedilen hususlara uyulması önemle rica olunur.