* Hastane İnşaat ve Yatırımları Kongresi ve Fuarı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Hastane İnşaat ve Yatırımları Kongresi ve Fuarı Hk.

Sayın Üyemiz,

Uluslararası tanıtım çalışmaları TG-Expo tarafından yürütülen Hastane İnşaat ve Yatırımları Kongresi ve Fuarı, 24-26 Ekim 2013 tarihlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Sağlık sektöründe küresel anlamda en hızlı büyüyen ülkelerden biri konumundaki ülkemizde düzenlenecek olan fuar aynı zamanda Orta Doğu’da mevcut ve gelecekteki sağlık projelerini tanıtma ve geliştirme amacıyla yola çıkan ilk bölgesel etkinlik olma özelliğini taşımakta olup, yurtiçi ve yurt dışından sağlık sektörü ilgililerinin bir kez daha buluşma noktası olmayı hedeflemektedir.

Fuar kapsamında "Mimarlık Kongresi", "Kamu Özel Sektör İşbirliği Kongresi", "Sağlık Yönetimi Kongresi" ve "Görüntüleme ve Tanı Yönetimi Kongresi" başlıklı dört etkinlikten oluşan kongreler dizisi gerçekleştirilecektir. Sağlık hizmetlerinde yatırım, finans, inşaat, tasarım ve planlama, renovasyon, kalite, teknoloji, sistem yönetimi, hizmet yönetimi ve gelişim alanlarında düzenlenen etkinliklerde ziyaretçiler eğitsel bir platformda bir araya gelecektir.

Fuar hakkında detaylı bilgi için TG Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş. ( Kenan Onak, Bölge Satış ve Pazarlama Sorumlusu, kenan@tg-expo.net 0216 338 45 25) ile temas kurulabilir.