* Hindistan ASSOCHAM `ın Gıda Zirvesi Daveti Hakkında - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Hindistan ASSOCHAM `ın Gıda Zirvesi Daveti Hakkında

Sayın Üyemiz,

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nden alınan bir yazıda, Hindistan Ticaret ve Sanayi Odası Birliği (ASSOCHAM) tarafından, 14 Eylül 2011 tarihinde Yeni Delhi’de gıda işleme, tarım işletmeciliği ve mandıracılık sektörlerine ilişkin bu yıl üçüncüsü organize edilecek olan ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelecek uzmanların ve sektör temsilcilerinin yer alacağı uluslararası bir zirve ve serginin düzenleneceği belirtilmektedir.

Yazıda, ülkemizin bu alanda kaydettiği ilerleme ve Türkiye – Hindistan arasında mevcut iş olanaklarına dikkat çekilerek, söz konusu zirve ve sergi hakkında Türkiye’deki iş çevrelerine bilgi verilmesi, ülkemizden özel sektör temsilcileri ile resmi heyetlerin etkinliğe katılımının teşvik edilmesinin talep edildiği bildirilmektedir.

Söz konusu zirveye ilişkin ayrıntılı bilgiye, TOBB’un Dış Ekonomik İlişkiler Dairesi http://www.tobb.org.tr/DEID/Sayfalar/AnaSayfa.aspx web adresinin “Yurtdışı Etkinlikler” kısmından ulaşılabilmektedir.

Saygılarımızla,