* Hindistan Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Hakkında [TOBB] - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Hindistan Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Hakkında [TOBB]

Sayın Üyemiz,

Devlet Bakanımız Sayın Zafer ÇAĞLAYAN başkanlığında, Dış Ticaret Müsteşarlığı koordinasyonu ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonu ile, Türkiye’nin Hindistan ile ticari ve ekonomik işbirliği imkanlarının artırılması ve ihracatçı firmalarımızın dış pazar paylarında artış sağlanması amacıyla, 18-22 Nisan 2011 tarihleri arasında, anılan ülkeye (Yeni Delhi – Bombay) yönelik olarak bir Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programı gerçekleştirilecektir.

Girişimcilerimize potansiyel iş fırsatları sunan Hindistan’da, pazar payımızın artırılması ve bölgeye yönelik yeni ihracat imkânlarının oluşturulması amacıyla düzenlenecek söz konusu Heyete gıda ve tarım ürünleri, demir ve demir dışı metaller, madencilik ürünleri, değerli maden ve mücevherat, hava ve deniz taşıtları ile aksam ve parçaları, kimyasallar, makine ve aksamları, ağaç mamulleri ve orman ürünleri, tekstil ve hammaddeleri, otomotiv ve otomotiv yan sanayi, deri ve deri mamulleri, elektrik-elektronik ürünleri, çimento ve toprak ürünleri, elektro-medikal cihazlar, beyaz eşya ve müteahhitlik sektörlerinde faaliyet gösteren ve uluslararası standartlara uygun ürünleri imal ve ihraç eden firmalarımız katılabilecektir.

Söz konusu Ticaret ve Müteahhitlik Heyeti Programı kapsamında, Türkiye’den ve anılan ülkeden üst düzey yetkililerin katılımıyla düzenlenecek İş Forumunun yanı sıra, her iki şehirde de Türk ve Hintli girişimciler arasında iş görüşmeleri gerçekleştirilecektir. Bu çerçevede, bahse konu Program, gerek anılan pazara girmek isteyen gerekse pazar paylarını daha da arttırmayı amaçlayan firmalar için önemli bir fırsat oluşturmaktadır.

Söz konusu Heyete katılmak isteyen üyelerimizin www.ticaretheyetiformu.com adresinden ulaşabilecekleri “Katılım Formu”nu eksiksiz doldurup en geç 12 Nisan 2011 Salı günü mesai bitimine kadar, katılım ön avans miktarı olan 3.000 Euro’yu aşağıda belirtilen banka hesabına yatırarak, banka dekontu ile birlikte (oaib-pr@dtm.gov.tr) iletmeleri gerekmektedir.

Banka Hesap Bilgileri :
Türkiye İş Bankası