Hindistan Uluslararası Mobilya Fuarı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

Hindistan Uluslararası Mobilya Fuarı Hk.

TOBB tarafından iletilen yazıda, HİNDİSTAN ULUSLARARASI MOBİLYA FUARI kapsamında KFA Fuarcılık olarak 02-04 Aralık 2022 tarihleri arasında Yeni Delhi/Hindistan’a Milli Katılım Organizasyonu yapılması planlanıldığı bildirilmektedir.

IIFF, mobilya ve ev dekorasyon ürünleri için ideal bir platform sağlamayı taahhüt eden Hindistan'daki tek uluslararası ve özgün fuardır. Oturma odası mobilyaları, yemek odası takımları, yatak odası mobilyaları, çocuk ve genç odaları, mutfak tasarımları, ofis mobilyaları, konferans alanları çözümleri ve bahçe mobilyaları gibi geniş mobilya ürün gamına ev sahipliği yapan fuarda bahse konu sektörün tamamlayıcısı olan ev tekstil ürünlerinin de fuardaki varlığı gün geçtikçe güçlenmektedir.

2022-2023 yılları hedef ülkeler listesinde yer alan Hindistan’daki fuarlara gerçekleştirilecek katılımlar, +20 Puan ilavesi ile %70’e kadar destek kapsamındadır.

2017/4 sayılı “Yurt Dışında Gerçekleştirilen Fuar Katılımlarının Desteklenmesine İlişkin Karar kapsamında, firmalara ödenecek destek bedeli Ticaret Bakanlığı tarafından metrekare başına 3.763 TL olarak belirlenmiştir.

Katılım bedeli: 275 €/m²     Destek tutarı: 3.763 TL/m²

Fuara katılmak isteyen ilgili üyelerimizin  https://www.kfa.com.tr/tr/sayfa/93/355/fuar-basvuru.html linkinde ulaşılabilen online başvuru formu doldurmaları ve aşağıda detayları verilen adreslerinden iletişime geçmeleri gerekmektedir.

Ayrıntılı bilgi alınacak kişi;
Aydın DOYGUN