* Hollanda Ticari Heyeti Eşleştirme Projesi Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* Hollanda Ticari Heyeti Eşleştirme Projesi Hk.

Değerli Üyemiz,

Hollanda Dış Ticaret ve Kalkınma İşbirliği Bakanı Sayın Lilianne Ploumen'ın ve beraberindeki heyetin, Türkiye ziyaretleri kapsamında, Türkiye'deki firmalarla işbirliği olanaklarını araştırmak ve iş bağlantılarını geliştirmek amacıyla, 3 Haziran2014 tarihinde Ankara'da, 4 Haziran 2014 tarihinde ise Gaziantep'te ikili görüşmeler gerçekleştirecektir.

Söz konusu görüşmeler esnasında Türk ve Hollandalı firmalar arasında ihracat, ithalat, ortak yatırım, ticari ortaklık konularının gündeme gelecektir.

3 Haziran 2014 tarihinde Ankara'da, 4 Haziran 2014 tarihinde ise Gaziantep'te gerçekleşecek olan ikili iş görüşmelerinde yer alacak olan Hollandalı firma temsilcilerinin firma profillerine http://www.tobb.org.tr/ web sitesinin sağ panelinde 'Hizmetler' başlığı altındaki 'Uluslararası İş İmkanları/Yurt İçi Etkinlikler' bölümünden ulaşılabilmektedir.

Yazıda, Ankara ve Gaziantep'te yapılacak eşleştirme faaliyetlerine katılmayı arzu edenlerin, belirtilen web adresindeki Profil Formu'nu doldurarak ANKON Danışma Firmasına 23 Mayıs 2014, Cuma gününe kadar (Eşleştirme Projesi Uzmanları: Burçak Kılınç, Eşleştirme Projesi Yöneticisi: Yeşil Deniz, Email:burçak.kilinc@ankon.com.tr yeşil.deniz@ankon.com.tr Tel: +90 312 428 11 00) eposta yolu ile iletmeleri gerektiği hususunu bilgilerinize sunarız.