HORECA FAİR EGE 5. OTEL EKİPMANLARI ve EV DIŞI TÜKETİM ÜRÜNLERİ FUARI - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HORECA FAİR EGE 5. OTEL EKİPMANLARI ve EV DIŞI TÜKETİM ÜRÜNLERİ FUARI

Horeca Fair Ege 5. Otel Ekipmanları ve Ev Dışı Tüketim Ürünleri, Gıda ve İçecek Ürünleri, Gıda İşleme, Depolama, Soğutma, Taşıma ve Market Ekipmanları Fuarı 19-22 Şubat 2020 tarihlerinde Fuar İzmir’de gerçekleştirilecektir.

Horeca Fair Ege,  geçen yıllardan farklı olarak otel ve mutfak ekipmanlarının yanında restoran, pastane, kafe ve catering şirketlerinin kurulumdan nihai müşteriye ulaşan sürece kadar tüm ihtiyaçlarını karşılayacak ürünler yer alacaktır. Fuar Geçen yıl 229 katılımcı firmayı ve 11.000’in üzerinde ziyaretçiyi bir araya getirmiştir.

Bu bağlamda, 19-22 Şubat 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek fuarı ziyaret etmek isteyen üyelerimiz için yeterli talep olması halinde Odamız tarafından günübirlik araç kaldırılacaktır. Organizasyona katılmak isteyen üyelerimizin 17 Şubat 2020 Pazartesi günü mesai bitimine kadar kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Kayıt ve Bilgi için:

0252 614 11 15/122