HURDAYA AYRILACAK ARAÇ TİPLERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI! - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

HURDAYA AYRILACAK ARAÇ TİPLERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILDI!

24 Şubat 2011 tarihli Resmi Gazete’de Ulaştırma Bakanlığı tarafından yayınlanan 63 Nolu Tebliğ ile “Bir Kısım Karayolu Taşıtlarının Piyasadan Çekilmesine İlişkin Tebliğ”de değişiklik yapılmıştır. Yapılan değişiklikle Tebliğ’in kapsamı genişletilmiştir. Daha önceki düzenleme ile azami yüklü ağırlığı 3.500kg’dan az olan kamyonet tipi araçlar ve 16 altı oturma yeri olan otobüs cinsi araçlar Tebliğ’in kapsamına dahil değil iken, 24 Şubat 2011 tarihinde yürürlüğe giren 63 Numaralı Tebliğ ile söz konusu araçlar da Tebliğ kapsamına dahil edilmiştir.