* İFSEC – Güvenlik ve Yangın Fuarı Hk. - Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası

* İFSEC – Güvenlik ve Yangın Fuarı Hk.

Sayın Üyemiz,

Uluslararası tanıtım çalışmaları TG-Expo tarafından yürütülen IFSEC Güvenlik ve Yangın Fuarı,  30 Eylül – 2 Ekim 2013 tarihlerinde İstanbul, Lütfü Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilecektir.

Güneydoğu Avrupa’daki tek global güvenlik ve yangın etkinliği olan IFSEC İstanbul 2013, üreticiler, tedarikçiler ve distribütörlerin katılımı ile geniş bir yelpazede en son teknoloji ile üretilen güvenlik ve yangın ürünlerini  tek çatı altında buluşturmayı ve  katılımcılarına yeni pazarlar, yeni müşteriler kazandırmak, uluslararası ilişkilerini geliştirmek, ürünlerini ülkemizin yanı sıra komşu coğrafyadaki hedef kitleye tanıtmak, mevcut satışlarını ve iş bağlantılarını koruyup güçlendirmek, rekabet şartları oluşturmak ve Türk pazarına yatırım yapmak isteyen uluslararası firmalara sektörü tanıtmak açısından önemli bir platform oluşturmayı hedeflemektedir.

Fuar hakkında detaylı bilgi için TG Expo (Pazarlama Ekibi marketing@tg-expo.net  Tel:0216 338 45 25)ile temas kurulabilir.